Kija Kockar otkrila je šta bi se dogodilo njenom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću ukoliko bi nekome dao njene s*ksi fotografije.

Naime, ona je priznala da bi njemu mirne glave slala takav sadržaj, jer vjeruje da to ne bi zloupotrijebio.

“Slala bih Slobodanu, zato što znam da te fotografije nikom ne bi dao. Sigurna sam u to, zato što zna da bih ga ubila kada bi to uradio”, rekla je ona u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Inače, Kristina Kija Kockar zajedno sa Milicom Pavlović oštro je osudila potez bosanskog fudbalera Vranješa. Zbog eksplicitnog sadržaja koji kola internetom, pjevačica Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala, a njih dvije su zajedno sa brojnim drugim poznatim ličnostima stale na stranu JK.

“Ja Jelenu lično ne znam, ali ono što mogu da kažem jeste da stojim iza svake žene u ovoj situaciji! Mislim da je gnusno i za svaku osudu da jedan… ne mogu da ga nazovem ‘muškarac’! Da jedna osoba tako nešto objavi… Ona je majka dvoje djece i šta god da je – da je svađa bila, šta god, takve stvari su meni gnusne. Ovog puta, naravno da sam na njenoj strani! Prosto mi ne ide u glavu kako nekome može da padne na pamet da tako nešto uradi?!” rekla je ona tim povodom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.(Kurir)