EVO ŠTA KOMŠIJE IMAJU ZA REĆI O RADI MANOJLOVIĆ! A i mišljenje njenog oca o pjevačicinoj udaji!

24h.ba
U Četerežu svi je hvale, iako je otkada je postala popularna slabo viđaju. Velelepnu vilu koju je sagradila u dvorištu pored trošne kuće koristi kao vikendicu jer otac Rade i maćeha Suzana u njoj neće da žive.

U Četerežu svi je hvale, iako je otkada je postala popularna slabo viđaju. Velelepnu vilu koju je sagradila u dvorištu pored trošne kuće koristi kao vikendicu jer otac Rade i maćeha Suzana u njoj neće da žive.

Mnoge zvijezde na našoj estradnoj sceni rado bi zaboravile prošlost i rodno mjesto, pogotovo ako nisu rođene u prestonici. Izuzetak je Rada Manojlović koja se selom Četerežem dičila otkada je kročila na scenu “Granda” davne 2007. godine. Ponosno je isticala da dolazi iz jednog malog mesta kod Požarevca pa je Četreže postalo poznato po Radi, kao što je Kasidol po Dragani Mirković ili Brčko po Lepoj Breni.

Tužna životna priča Rade Manojlović zbog ranog preseljenja njene majke, natjerala ju je da brzo odraste i bude domaćica u kući. Mještani je zato hvale kao djevojku koja umije sve da radi i koja je u mnogim situacijama bila glava porodice.

I Radini otac i maćeha, o njoj imaju samo riječi hvale:

„Rada je podigla ovu veliku kuću, a u ovoj plavoj je odrasla, dok je bela kuća naša osnovna. Meni je dovoljno ono što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da se dođu i sakriju se od javnosti“ – kaže Rade, pjevačicin otac.

Rade kaže da njegova kćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje.

„Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođe kada sve završim. Nekada joj kažem kada dođe uveče, a trebalo je da dođe za ručak: bolje da smo otišli u kafanu da jedemo, nego ovako da dođeš kada je sve spremljeno“ – kroz osmijeh priča otac pjevačice.1

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...