Salma Hajek Arhiv
Evo u čijem je zagrljaju Salma Hajek završila nakon što je stigla u Rovinj

Stigli smo na novu čarobnu lokaciju – napisala je glumica uz fotografiju

Avaz.ba

Nakon što se Samuel L. Džekson (Jackson) na društvenim mrežama pohvalio da je stigao u Rovinj, fotografiju iz istarskog grada objavila je i njegova kolegica Salma Hajek ( Hayek).

– Stigli smo na novu čarobnu lokaciju – napisala je uz fotografiju na kojoj je u Džeksonovom zagrljaju. 

Osim njih, u Rovinju će boraviti i  Rajan Rejnolsd (Ryan Reynolds), a spomenuta trojka snima film “The Hitman's Wife's Bodyguard”, koji bi se u kinima trebao naći sljedeće godine.

– Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled – napisao je 70-godišnji Džekosn po dolasku u Rovinj. U manje od 24 sata u Istri objavio je čak tri fotografije. 

Snimanje filma “The Hitman's Wife's Bodyguard”, u kojemu glum Samuel L. Džekson, Salma Hajek i Rajan Rejnolds, počelo je u petak u popodnevnim satima u Rovinju. Nakon što završi snimanje u Rovinju, filmska ekipa trebala bi se navodno preseliti u Zagreb.

“The Hitman's Wife's Bodyguard” nastavak je filma “The Hitman's Bodyguard”, koji je kod nas preveden kao “Čuvaj me s leđa”. 

View this post on Instagram

Arriving to a new magical location #hitmansbodyguard2 @samuelljackson #soniaisback Llegando a una nueva y Magica locación! #soniaestaderegreso 📸 @samanthalopezs

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

(Autor: Avaz)