Aleksandra Subotić, koja je duže od šest mjeseci provela u rijalitiju, čim je izašla uzela je svoju djevojčicu Magdalenu, koja je prvo bila kod majke Davida Dragojevića, a poslije raskida vjeridbe s njim, brigu o njoj je preuzela Aleksandrina prijateljica.

Subotićeva je kćerku čak dovela i na zabavu u Šimanovce, a dan nakon toga Aleksandra je Madgdalenu odvela kod svog oca. Ono što su fanovi odmah primijetili jeste da je djevojčica navodno dva dana bila u istoj haljini.

Naime, Karađorđe Subotić je objavio video na Facebooku kako Magdalena jaše konja i bila je u istoj haljini u kojoj ju je mama dovela na zabavu.

Jednoj gledateljici Zadruge to nije promaklo da je mala Magdalena dva dana u istoj haljinici pa je iskritikovala Aleksandru i Ljubu.

– Aleksandra i Ljubo, kada prodajete priče o djetetu, nekada to dijete treba da se presvuče. Sram vas bilo. Znate se šminkati, sređivati, kose stavljati, na večere izlaziti, a dijete u istoj haljinici dva dana. Fuj! Na zabavu, pa sutra kod dede na jahanje… Sramite se. Samo na sebe mislite, a mama mu se za njega borila. Divno je biti majka, ali vas dvije ne dao Bog nikome…- napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.