Teniser Rodžer Federer je nedavno otkrio da odbija da spava u bračnom krevetu ukoliko Mirka nije pored njega.

Tridesetsedmogodišnji teniser kojeg je Novak Đoković porazio u finalu Vimbldon  je već 11 godina u braku sa Mirkom Federer.

Foto:Tanjug

Par ima dva para blizanaca – djevojčice Milu i Šarlen i dječake Lenija i Lea, pa priznaje da je promijenio “tonu” pelena između mečeva.

– Odbijam da izađem iz kreveta sa ženom. Uvijek smo željeli da imamo djecu, ali moj san je bio da budem sa njom, a ne u drugoj sobi na drugom spratu. Radije bih spavao sa mnogo djece koja vrište nego daleko od nje – ispričao je tada.

Foto:Profimedia

– Ne volim da budem sam, a Mirka je mnogo drugačija od mene jer ne voli da priča. Često mi je prije govorila da ide u grad, kada bih je pitao sa kim ona bi mi rekla da ide sama. Za mene je to nemoguće. Uvek mi je potreban neko u društvu. Jedino sam tada sretan – ističe.

Inače, Mirka i djeca ga redovno prate na turnire.

– Moja djeca obožavaju Vimbldon jer tamo imamo kuću, a to je mnogo drugačije od hotelske sobe. Zaista imate osjećaj da ste kod kuće. Devojčicama je samo deset minuta nešto zanimljivo pa bi onda da idu. Upravo zbog toga ni ne dolaze često na moje mečeve.

Federer navodi da će pustiti svoju djecu da sama odluče da li će se baviti tenisom ili ne.

Novi.ba/Telegraf

Izvor: / novi.ba