Federico Valverde i njegova djevojka vrijeme u karanteni krate kao i mnogi poznati – na društvenim mrežama.

Tako su ovih dvoje zaljubljenih sa svojim pratiteljima podijelili video uživo na Instagramu, no Valverdeova djevojka ubrzo se jako naljutila ili barem postidjela za svoga dečka. Naime, dok se Realov veznjak pripremao pričati pustio je ‘goluba’, što se nije svidjelo Mini Bonino, njegovoj djevojci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Idiote, kako si to mogao napraviti?! – upitala ga je. 

Urugvajac se izvlačio da nije kriv i da nije pustio vjetar, a za sve je okrivio njihovu malu bebu.

Naime, u ovim crnim vremenima Fede Valverde i njegova supruga Mina Bonino (26) prije četiri tjedna su postali roditelji. Rođen je Beni Valverde, jači od pandemija i miran u sigurnosti majčinog i očevog zagrljaja.

Valverde, piše Mina, ionako ima 24 sata dnevno bez uobičajenih obveza. Nema treninga, nema putovanja, nema utakmica… Pa mladi tata pomaže u brizi oko sina.

‘MOJA LIJEPA PARTNERICA’

Ronaldo je aktivan i u izolaciji: Rastrčao uz brdo i Georginu…

Foto: Instagram/Mina Bonino

Beniju je život, za razliku od maminog i tatinog, savršeno jednostavan.

– Mi bdijemo nad njim, a naš sin hoće samo jedno. Beni hoće: cicu, cicu i opet cicu! – napisala je Mina Bonino o željama i ‘ambicijama’ svojeg novorođenčeta.

Primera je, kao i 99,99% svjetskog sporta, u apsolutnom mirovanju. Španjolska u trenutku pisanja ovog teksta bilježi 104 tisuće zaraženih korona virusom i 3.300 preminulih te je jedan od pandemijom najteže pogođenih zemalja na svijetu.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić, Eva Grgić – Federico Valverde prdnuo na Instagramu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.