Izvrsnost odabranih filmova, bogatstvo i raznolikost žanrova i porijekla filmova, ali i dešavanja, filmske zvijezde i mediji doprinijeli su privlačenju najpoznatijih glumaca, producenata i režisera na festival godine.

Za razliku od mnogih drugih važnih filmskih festivala Kanski festival je rezervisan samo za industriju. To znači da se ulaznice za filmove ne prodaju široj javnosti.

Organizatori ulaznice dodjeljuju režiserima, producentima, glumcima, publicistima, distributerima i novinarima, a investitori i producenti koji prisustvuju premijerama ili traže filmove za sponzorisanje uglavnom prave zabave na jahtama ili u svojim luksuznim apartmanima, doprinoseći slavnom noćnom životu festivala.

Dio ovog sjaja i glamura, okruženi A-listom filmskih zvijezda na kultnom Kanskom filmskom festivalu u zadivljujućem Azurnom primorju možete i sami doživjeti ukoliko ste klijent Addiko banke.

Glamurozne haljine, frizure, šampanjac, limuzine – želite li se osjećati kao svjetska filmska zvijezda, ovo je događaj na koji trebate doći.

Two women in the back of a limo, photographed by paparazzi

Ukoliko ste korisnik Mastercard® kreditne kartice u izdanju Addiko banke, iskušajte svoju sreću, jer će Addiko banke u Bosni i Hercegovini i Mastercard po jednog najsretnijeg klijenta Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka sa njihovom pratnjom, ovog proljeća počastiti upravo posjetom Kanskom festivalu.

Young couple in the back of a limo looking at each other

Svi postojeći klijenti Addiko banke, koji za vrijeme trajanja nagradne igre, od 10.02. do 10.04., obave minimalno pet transakcija Mastercard kreditnom karticom, učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će moći osvojiti dvije povratne avionske karte do Francuske, prijevoz od aerodroma do Nice, noćenja u hotelu, usluge stilista i frizera, kao i džeparac za dvije osobe, u ukupnoj vrijednosti većoj od 15.000 KM.

Large sign bathed in sunshine at Cannes in south of France

U nagradnoj igri mogu učestvovati i novi klijenti Addiko Banke, koji u periodu trajanja nagradne igre ugovore Addiko Mastercard kreditnu karticu.

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Festival glamura / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.