Ana Korać imala je grupni se.s sa Filipom Mijatovim i još jednom djevojkom! Ovo tvrdi biznismen iz Londona, koji je u žiži javnosti zato što svakodnevno iznosi detalje burne veze sa starletom.

Ana i Filip su probali grupnjak prije nego što je ona ušla u “Zadrugu”, i to na njegov prijedlog. Starleta je odmah pristala na to, ali uz jedan uslov – da ona bude glavna u krevetu! Ovaj biznismen kaže da se rijaliti zvijezda te noći dobro pokazala u grupnjaku.

– Ana, još jedna devojka i ja smo imali trojku! Ne želim da otkrivam detalje, mogu samo da kažem da se Ana super snašla! – rekao nam je Filip i ponovio da je starleti jednom prilikom dao 1.000 eura za se.s, kao i da je ona svoje usluge drugim muškarcima naplaćivala od 500 do 5.000 eura.

Koraćeva je zbog Mijatovih optužbi na ivici nervnog sloma. Ona tvrdi da nikad nije imala se.s sa Filipom, a kamoli trojku!

– Nikada nisam spavala sa njim, a on to očigledno ne može da preboli. Opsjednut je mnome, bijesan je što sam u vezi sa Davidom, pa iznosi laži. Ljudi, on je mene uhodio! Bio je toliko zaljubljen u mene da mi je stalno ponavljao kako bi najviše na svijetu volio da imamo bebu – kazala je Ana, koja se cijele noći u rijalitiju pravdala da nema ništa sa Filipom:

– On je psihopata! Lud je, bio je na liječenju. Ima lažni pasoš i ličnu kartu. Spreman je da ubije nekog zbog mene! Ma ja bih do sada bila mrtva da sam s njim ikad spavala! Bio je ljubomoran na moju sjenku, sigurna sam da bi mi presudio!

Atraktivna brineta se plaši da će Mijatov ući u Pinkov šou.

– I u “Zadrugu 1” je pokušao da uđe zbog mene, a sada to isto radi. Tužiću ga, pa neka objašnjava sudu zbog čega priča da mi je platio za se.s i da sam pros..tutka – vikala je Ana.

Mina Vrbaški ispričala je u “Zadruzi” da su je cimerke opljačkale i prijetile joj smrću.

– Živjela sam s dvije djevojke koje su se, kao i ja, bavile pros..tucijom. Iz stana su mi pokrale gomilu zlatnih lančića i pare. Te dvije ku.ve sam prijavila policiji! Postoji zapisnik o tome. Kad se to desilo, mama mi je savjetovala da ih ne prijavljujem, brinula je da sebe ne upletem u probleme, ali sam ipak otišla u MUP – ispričala je starleta i dodala:

– Da bi mi se osvetile, upale su kod mene u stan sa nožem. Napale su me, mučile me, prijetile mi… Bilo je strašno!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)