Filip Zubčić bio je emotivan kad je postao prvi Hrvat na postolju u skijaškom Svjetskom kupu nakon briljantne pobjede u Japanu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

No, nije bilo eksplozije, suza ili tko zna čega. Ima vremena i za to, tri su utrke do kraja sezone, on je treći veleslalomaš svijeta…

– U prvoj vožnji napravio sam jednu veliku pogrešku, znao sam da sam tu dosta izgubio i da će biti teško u drugoj vožnji. Znao sam da ću morati gurati najviše što mogu da to nadoknadim i evo stigla je pobjeda – govorio je Filip nakon pobjede u ciljnoj ravnini.

Foto: STEFAN WERMUTH

Brzo mu je čestitao Ivica Kostelić, koji je pobijedio u slalomu u Kranjskoj Gori 2013. Što je do danas bila zadnja hrvatska pobjeda.

“Sedam godina smo čekali! I konačno smo ovdje: Filip Zubčić ponovno je vratio Hrvatsku na postolje! Njegovo samopouzdanje osjetio sam još u Garmisch-Partenkirchenu i već tada sam bio siguran: pobjeda je samo pitanje vremena.”, napisao je Ivica na Instagramu.

LUDO, LUDO

VIDEO Pogledajte kako je Filip Zubčić pomeo konkurenciju!

Taj Garmisch bio je početkom mjeseca, kada je Filipu postolje izmaknulo za nekoliko stotinki.

“Jedna od najvećih nagrada u našim životima je pogledati nazad i vidjeti naslijeđe koje nas čini ponosima.”, dodao je Ivica, pa zaključio citat iz albuma Prodigyja:

NAŠ POBJEDNIK ZUBČIĆ

Da nije skijaš, bio bi – šumar! A obožava Dinamo i životinje

“Always outnumbered – Never outgunned”

Više saznajte na izvornom linku: Ante Buškulić – Filip Zubčić pobijedio u veleslalomu u Japanu! Ivica Kostelić mu čestitao uz citat Prodigiyja / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.