Britanski bokser Tajson Fjuri (Tyson Fury) mnogo je posljednjih dana govorio o tome kako se priprema za meč protiv Dionteja Vajldera (Deontay Wilder), koji je na rasporedu 22. februara u Las Vegasu.

Prvo je izjavio kako umače ruke u benzin kako bi ih očvrsnuo, a potom i da masturbira sedam puta dnevno kako bi konstantno pumpao razinu testosterona u sebi. Sad je, pak, otkrio šta radi kako bi očvrsnuo bradu.

– U posljednje vrijeme veoma mnogo ližem p***u kako bih ojačao čeljust. Radim dosta toga što ranije nisam. Jedem pet-šest puta dnevno i pijem osam litara vode. Sve sam spreman napraviti kako bih bio što bolji – pojasnio je Fjuri. 

U razgovoru za “Sky” rekao je kako Vajlder nema najrazornije udarce u historiji iako je u 42 borbe protivnike nokautirao 41 put.

– Mene nije uspio nokautirati, zar ne? Primio sam sve njegove najbolje udarce i ostao sam na nogama. Ne udara jače od Vladimira Klička. Kod Vajldera se ne radi o snazi nego o brzini, jer može biti vrlo nezgodno kad ne vidite da dolazi udarac. U ringu ne osjećam nikakve udarce, jer je adrenalin veoma visok – završio je Fjuri.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Fjuri zaprepastio priznanjem šta radi kako bi očvrsnuo bradu: Veoma mnogo ližem… / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.