Klub s Grbavice pozvao je sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba, da pregledaju i pretraže vlastite arhive, spomenare vezane za historijat FK Željezničar

– Navedeno se odnosi na ulaznice, postere, fotografije, video-zapise, značke, bedževe, dresove, fudbalske lopte i sve ostale memorabilije koje svjedoče o Željinom stogodišnjem postojanju.
 Molimo vas da sve ono što nađete proslijedite skenirano ili fotografisano na e-mail adresu [email protected], a sve s ciljem, da dokumentarni film i šestodjelna tv serija koje se produciraju u povodu 100 godina kluba, bude što uspješniji. Vaše priloge ćemo, tokom produkcijske obrade digitalizovati, te vam ih takve vratiti kao i navesti vaše ime i prezime u promotivnim materijalima u vezi s filmom. Mi smo Željini, Željo je naš, piše u saopćenju FK Željezničar.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – FK Željezničar traži pomoć / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.