Prije dvije i pol godine Floyd Mayweather Jr. (43) je pobijedio ‘zloglasnog’ Conora McGregora (31) prekidom u desetoj rundi, a mnogo se puta spominjao mogući uzvrat koji se nikad nije dogodio. No, umirovljeni američki boksač sad je dao upute organizatorima kako ga mogu nagovoriti na ponovni ulazak u ring.

– Ako će platiti, spreman sam boksati. A plaćaju li u kešu, Conore, spreman sam ti isprašiti tur. Napravit ću sve što inače radim, pokupit ću novac i ispričati svoju priču. Ljudima morate dati šou, pa im ja dajem šou – rekao je Floyd za TMZ Sports.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Nakon što se 2017. umirovio sa 50 pobjeda u 50 borbi, prošle je godine najavio kako će u 2020. izaći iz mirovine i poraditi na spektakularnom događaju u suradnji sa šefom UFC-a, Danom Whiteom. Govorio je i kako bi isti dan volio u ring sa Conorom McGregorom pa nakon toga sa Khabibom (31).

– Da sam želio izaći i razj*bati ga na početku, mogao sam to napraviti. Ali, moja stvar je ovo. Da sam to napravio u prvom meču, onda vjerojatno ne bi bilo drugog meča – rekao je Mayweather. 

Foto: PA Wire/Press Association/PIXSELL

Znači li to novi ‘supermeč’ ili je ovo svojevrsno zagrijavanje za stvaranje nekog većeg događaja i udruživanja Floydove i Conorove kompanije sa UFC-om, to ćemo tek vidjeti…

Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Floyd Mayweather prihvatio bi uzvrat s Conorom McGregorom / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.