U SUPERMARKETIMA diljem svijeta ljudi panično kupuju sve što stignu, a koliko to utječe na druge ljude, najbolje ilustrira fotografija koju je objavio australski novinar Seb Costello.

Na Twitteru je objavio fotografiju starije žene kako tužno stoji ispred praznih polica u trgovinama na kojima više nije ostalo hrane za nju.

“Danas u podne u Melbourneu. Police s konzervama. Rečeno mi je da je otišla u suzama. Ovo pokazuje koga najviše pogađa ovaj nepotrebni trend paničnog kupovanja. Ovo mora prestati”, napisao je uz fotku.

Fotografija je rastužila brojne njegove pratitelje.

“Ovo mi stvarno slama srce. Starci su dali svoje društvu, zašto ne brinemo o njima? Mi ćemo biti kao oni prije nego što to shvatimo. Budite racionalni, molim vas da pripazimo na najranjivije”, napisala je jedna korisnica.

“Plače mi se zbog ove fotke”, dodala je druga.

“Ova fotka savršeno prikazuje sve ovo ludilo”, bio je još jedan od komentara.

Pohlepni kupci ljute mnoge i u Hrvatskoj, a jedni druge su počeli prozivati i putem društvenih mreža.

Tako se na meti našla žena koja je kolica natrpala kvascem, a bolje nije prošla ni osoba koja se informirala kako zamrznuti putar jer ga je kupila u većim količinama.

(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.