FOTO: BEZ ŠMINKE Ovo je PRAVO LICE Rade Manojlović


Ona uvijek vodi računa o tome kako će izgledati kada zna da je čekaju novinari i fotoreporteri, međutim, ovoga puta rešila je da se predstavi u drugačijem svijetlu.

Folkerka je nekoliko puta do sada na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima pozira bez šminke, doduše provučene kroz filter, ali uživo niko nije imalo priliku da vidi Radu Manojlović kako izgleda kada zaboravi da stavi maskaru, puder i karmin.

Kako bi razbila predrasude o sebi, pjevačica se na snimanju jedne od “Grandovih” emisija pojavila nepsremna, kao da je zaboravila da je fotografi čekaju ispred studija. Iako je djelovala poprilično umorno i nenaspavano, Rada nije krila zadovoljstvo kada je čula dobacivanje sa strane da izgleda prilično lijepo bez šminke.Bez obzira na sve, publika Radu više gleda u noge nego u lice.

Rada i njen mlađi kolega Haris Berković odnedavno su u vezi, a ljubav se desila još dok je pjevačica bila u vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem. Njih dvoje trenutno promovišu duetsku pjesmu, a svakim zajedničkim pojavljivanjem ostavljaju utisak zaljubljenog para.

rada110

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...