(FOTO) BILA SAM ŠEIKOVA LJUBAVNICA: Imao je harem i nas 14! Morale smo u redu da čekamo!

kurir.rs

Džili Dod osamdesetih godina je bila uspješan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Poslije ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živjela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi.

“S 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”. Počela sam da dobijam angažmane u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za “Vog”. Bila sam mlada, naivna i opijena uspjehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek poslije sam shvatila da je to Adnan Kašogi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja“, piše u kontroverznoj knjizi 57-godišnja Džil. Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

“Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smijali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao ‘volim te“’ piše bivša manekenka. Sutradan je Kašogi pozvao Džil na svoju 280 metara dugačku jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejms Bondu.

“Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog plakara koji je bio prepun dizajnirane odjeće. Razgovarali smo do pet ujutru i ja sam se zaljubila u njega“, napisala je Džil. Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svjetske zvijezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mineli, Fara Fosit, a Sinatra joj mu je bio najbolji drug.

Džil je od Adnana dobijala skupe poklone, a onda je on 1980. godine pozvao u svoju vilu u Marbelji. Očekivala je da će tamo biti nasamo sa njim, ali dočekale su je druge žene. Glavna je bila Sabina, a kuća je bila prepuna prelijepih mladih žena za koje Džil uopšte nije bila sigurna da li su bile punoljetne.

“Uveče sam otišla da se okupam, Adnan me je gledao i objasnio mi kako stoje stvari. Rekao je: ‘Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Prema saudijskom zakonu, smijem da imam tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Želim da budeš jedna od njih. Poljubiću te tek kad prihvatiš moju ponudu’. Naravno, pristala sam. Voljela sam ga“, napisala je Džili.

Postala je dio harema, što znači da je uvijek morala da čeka red, da bi vodila ljubav sa čovjekom svog života.

“Jedne noći je došao u moju sobu, nosio je poklon. Sve mi se srušilo u momentu kada sam vidjela da je shvatio da je došao u pogrešnu sobu .On se samo okrenuo i otišao“. Džil je polako shvatila da ovaj način života nije za nju.

“Zbog svih skupih stvari koje mi je davao, osjećala sam se kao da mu nešto dugujem“, otkrila je Dod koja je čitavu priču prekinula 1982. godine. Kaže da joj nije žao što je bila sa njim, ali ipak, postoje dani kada se stidi sebe.

“Nije lako slušati kako te drugi osuđuju i zovu pros*itutkom, a to nikada nisam bila“, zaključila je šeikova ljubavnica, koja je danas u srećnom braku. Džili ima troje djece.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...