NENAD Bjelica proveo je 15 dana u samoizolaciji u Zagrebu, prije nego je došao na Maksimir, gdje je u 10 sati počeo njegov sastanak sa Zoranom Mamićem, gazdinim bratom i šefom sportske struke u klubu. 

Bjelica se vratio u Dinamo dogovoriti uvjete za raskid ugovora, nakon ucjene Zdravka Mamića koji je njihovu suradnju praktički zaključio kada je smijenio kompletan Bjeličin stožer. Ugovor Bjelicu veže s Mamićima još godinu i pol dana, a idealan scenarij za obje strane je sporazumni raskid. Pitanje je hoće li se naći u cijeni. Dinamo bi mogao ići do 800 tisuća eura, a Bjelica se dosad nije izjašnjavao.

Trener koji je s Dinamom prezimio u Europi nakon pola stoljeća čekanja i stvorio momčad koja je vratila publiku na Maksimir, odlazi iz kluba nakon nešto manje od dvije godine kao i mnogi prije njega, uz vulgarne tonove i pravnu bitku.

Poslao nam je SMS poruku da nije u mogućnosti govoriti o razvoju situacije i odnosima u klubu nakon što je odbio rezanje plaće, kao i razlozima takve svoje odluke. Bjelica je na Maksimir stigao s pravnim pojačanjem i propisno zaštićen maskom. Pogledajte galeriju, a razvoj događaja na Makimiru pratite OVDJE 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – FOTO Bjelica maskiran stigao na pregovore s Mamićem / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.