01.09.2014., Karlovac - Jelena Rozga nastupila zadnji, deseti, dan na 28. Karlovackim danima piva. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pjevačica koja je nedavno potpisala ekskluzivni dvogodišnji ugovor s francuskom kozmetičkom tvrtkom L’Oreal, progovorila je o svom novom, bujnijem izgledu.

Zbog dvogodišnjeg ugovora koji je potpisala, Jelena Rozga (37) nedavno je boravila u Pragu gdje je snimala promotivne materijale i reklamu, piše časopis Gloria.
Kao zaštitno lice Garniera, kosu je obojila u pepeljasto plavu. Iako nikad nije ni skrivala da se farba, kad je izgled u pitanju, kaže da su joj zabavna nagađanja o tome je li nešto promijenila na sebi ili nije. Komentirala je šuškanja da je povećala grudi.

– Sto posto su prirodne. Ta priča o mojim grudima nekad bude čak i zabavna. O toj temi mogu samo reći da sam prava sretnica jer je svih pet kilograma koje sam dobila posljednjih godina otišlo na strateška mjesta – zaključila je Rozga koju je jedan britanski portal nedavno uvrstio među najljepše Europljanke.

27.04.2015., Zagreb - U Bogovicevoj ulici 4 otvoren je modni ducan Liu Jo store. Na otvorenje su dosli mnogi poznati iz javnog zivota grada, a zastitno lice pojavila se pjevacica Jelena Rozga.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

27.04.2015., Zagreb - U Bogovicevoj ulici 4 otvoren je modni ducan Liu Jo store. Na otvorenje su dosli mnogi poznati iz javnog zivota grada, a zastitno lice pojavila se pjevacica Jelena Rozga.   Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

27.04.2015., Zagreb - U Bogovicevoj ulici 4 otvoren je modni ducan Liu Jo store. Na otvorenje su dosli mnogi poznati iz javnog zivota grada, a zastitno lice pojavila se pjevacica Jelena Rozga.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

//24SATA.HR

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.