FOTO: Lidija Bačić predstavila seksi kalendar, odmah nastala pomama: “Naručujem sto komada”

index.hr
LIDIJA BAČIĆ predstavila je kalendar za 2018. godinu, a vrlo brzo za njim se stvorila pomama. Naime, njezini pratitelji fotografije iz kalendara koje je objavila na Instagramu obasipali su pitanjima gdje i kako ga naručiti.

Zamišljena naklada od 7000 tisuća primjeraka tako bi se vrlo brzo mogla još “podebljati” za pokoju tisuću. “Uhh, sunce ti kalajsano, naručujem sto komada”, “minimalno 10 komada”, “prebrutalna, na svjetskoj razini”, samo su neki od komentara koje je dobila.

“Izuzetno sam zadovoljna prvim reakcijama na kalendar i kvalitetom finalnog rezultata. Nisam nikada razmišljala o tome koliko ljudi, koliko sitnih detalja i sata rada stoji iza ovakvog projekta, a suradnja s velikim brendom govori o ozbiljnosti cijele priče. Bavljenje ovim poslom zahtijeva različite pristupe komunikacije s tržištem i publikom. U 21. stoljeću sigurno nisam prva žena koja se fotografira, niti fotografira na bilo koji način, ali je zanimljivo gledati reakcije i slušati komentare kojih svakako nije malo”, izjavila je atraktivna Splićanka.

“Na svojim nastupima publici se prvenstveno obraćam pjesmom, a da nije tako, ne bih se smatrala uspješnom u pjevačkom poslu. Fizički izgled je dio prezentacije, a sve žene, posebno one u svijetu show businessa ulažu u njega puno ili mu daju veliku pažnju. Drago mi je što mojoj publici imponira moj glas, jednako kao i moj stas”, zaključila je.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...