(FOTO) MORAĆE DA IZAĐE IZ “ZADRUGE”: Novi detalji između P0LICIJE I MINE VRBAŠKI

expresstabloid

Mina Vrbaški u rijalitiju “Zadruga” javno je priznala da se sa 16 godina bavila pr**titucijom, a ovo priznanje moglo bi da joj stvori nove probleme.

Minu bi uskoro zbog priznanja da je pružala se**ualne usluge za novac mogla da sasluša policija, piše magazin “Rijaliti”.

– S obzirom na to da je trenutno vezana ugovorom koji mora da poštuje do izlaska iz rijalitija, ona će morati uskoro da izađe na saslušanje kako bi u policiji o svemu detaljno progovorila.

Mina će biti primorana da otkrije ko su ljudi koji su je podvodili i koji su joj ugovarali se*s, s obzirom na to da se takvi postupci zakonom najstrože kažnjavaju – navodi izvor ovog lista.

– Mina je u rijalitiju priznala da se bavila pr**titucijom prije nego što je napunila 18 godina.

Do tada se vješto krila, pa niko nije sumnjao odakle joj velike sume novca iako nigdje ne radi.

U noćnom provodu je čašćavala društvo i rasipala se parama, za koje je tvrdila da ih je dobila preko reklama sa Instagrama jer ima veliki broj pratilaca.

Kad je javno ustala i rekla da se prodavala za novac, pokrenula se lavina pitanja, pa će sada morati da snosi posljedice.

Vrbaški je priznala da je imala se*s sa strancima i da joj nije bilo bitno s kim je intimna, jer joj je u tim momentima jedino bilo važno da dođe do lake i brze zarade.

Imala je se*s sa muškarcima preko 50 godina, a cijene njenih usluga nisu uvijek bile fiksne.

Jednom je čak pristala i na grupni se*s za koji je kasnije dobila 500 eura na ruke – dodao je pomenuti izvor.

(expresstabloid)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...