Kako se približava ljeto, poznata online trgovina kupaćih kostima Swimsuits for All uhvatila je priliku promovirati svoje nove modele. Za predstavljanje najnovijih verzija bikinija i jednodijelnih kostima odabrali su najpoznatiju pluz size ljepoticu Ashley Graham, i to neretuširanim fotografijama.

Premda su i modna industrija i mediji navikli na standarde korištenja Photoshopa, potez koji su ovaj put Swimsuits for All i Graham povukli naišao je na gromoglasno oduševljenje i odobravanje. Premda su odradili organizirano snimanje, na koncu su se dogovorili da će objaviti neobrađene fotografije koje su snimili paparazzi.

Na Instagramu su mnogi pohvalili ideju i rekli da bi voljeli kad bi više manekenki slijedilo Ashleyin primjer. Ona je pak rekla da su ove fotografije podsjetnik da je ‘autentičnost lijepa’, piše BBC.

Manekenka na Instagramu ima 6,7 milijuna fanova i prva je plus size ljepotica veličine 40 (L) koja je krasila naslovnicu magazina Sports Illustrated. Za kompaniju Swimsuits For All već je radila nekoliko kampanja, no ovo je prva u kojoj su donijeli odluku da ništa neće skrivati.

Kampanja pod nazivom ‘Power of Paparazzi’ (Moć paparazza) trebala bi održavati želju za transparentnošću što se tiče uređivanja modnih fotografija, kao i zahtjev za širom definicijom ljepote.

U objavi na Instagramu kompanija je napisala: ‘Gledate neuređene fotografije sa snimanja Ljeto 2018. s Ashley Graham. Pomislili smo zašto ne bismo koristili ove fotografije za kampanju?’ Dodali su da je kolekcija inspirirana dvadesetim godinama prošlog stoljeća, posebno generacijom ‘snažnih žena pionira’.

Ashley je u objavi za medije istaknula: ‘Ne sramim se nekoliko rupica, izbočina i celulita… A ne biste ni vi trebali.’

Naravno, fanovi ljepotice bili su oduševljeni. ‘Hvala što ste koristili neobrađene slike! Pravo je osvježenje vidjeti stvarno tijelo u reklami’, napisala je Suskimo89. ‘Ajme, zbog ovoga se osjećam dobro sa svojim celulitom. Voljela bih kad bi više modela slijedilo tvoj primjer’, napisala je druga.

U galeriji pogledajte sve fotografije iz kampanje Ashley Graham:

Nova zvijezda Milana u klub dovodi “s… bombu” za kojom će navijači ‘odlijepiti’

Nova zvijezda showbiz scene.

Milan je nedavno objelodanio da je novi fudbaler ove ekipe francuski bek Theo Hernandez.

Ovaj 21-godišnjak u grad mode ne dolazi sam već dovodi atraktivnu manekenku Adrianu Pozueco koja će sigurno uživati u Milanu.

Radi se o 25-godišnjoj španskoj manekenki rođenoj u Madridu koja je u vezi sa Theom dvije godine, a nakon što su skupa bili u Madridu zajednički život nastavljaju u pomenutom italijanskom gradu.

PAZITE DA SE NE ZAGRCNETE: Njena obla zadnjica može vas progoniti u snovima

Nazivaju je ‘ruskom Kim Kardashian’, a nakon ovih fotografija bit će vam jasno i zašto… Uživajte.

Ipak, čini se da je Anastasija nadmašila američku starletu u svemu – njen struk je tanji, a ženski atributi veći, i osim toga tvrdi da je sve 100 posto priutf8

“Volim Kim Kardašijan, ali ne i da me porede sa njom, ja sam daleko ispred nje. Moje tijelo je u treningu, moja guza je lepša i nisam imala nijednu plastičnu operaciju, ni na licu, ni na telu. A svi znaju šta je ona radila sa svojom zadnjicom”, rekla je ova 23-godišnja lepotica jednom prilikom.

Ova djevojka, rođena je u Rusiji, ali je odrasla u Americi u Majamiju, gdje i danas živi. Bavi se isključivo modelingom, a kaže da su je ranije odbijali u različitim agencijama uz izgovor da je “predebela”, ali da sada ne zna šta će od posla.