FOTO Nevjerojatan život 26-godišnjeg sina Hugha Hefnera koji je odrastao okružen zečicama

index.hr

COOPER HEFNER najmlađi je sin osnivača Playboya Hugha Hefnera i, prema svemu sudeći, njegov nasljednik. 26-godišnjak ima velike planove da upravo on bude taj koji će Playboy povesti u budućnost i dati mu novo ruho.

Mladi Hefner već je stekao neka zaista zavidna iskustva i položaje. Trenutno ima titulu glavnog kreativnog direktora Playboy Enterprisea, osnovao je mladu medijsku tvrtku HOP, a i vojnik je kalifornijskih obrambenih snaga (CSMR-a). Na Instagramu ga prati 106 tisuća ljudi, a zaručen je za Scarlett Byrne, glumicu koja se proslavila ulogom Pansy Parkinson u Harryju Potteru.

Rođen je 4. rujna 1991. godine, a majka mu je Kimberly Conrad, ljepotica koja je 1989. godine odabrana za Playboyevu zečicu godine. Iste se godine i udala za Hugha s kojim je službeno bila sve do 2010. godine, iako su prestali živjeti zajedno još 1998. godine.

Cooper ima i starijeg brata Marstona, s kojim je odrastao u Playboyevoj vili. “Dok su moji roditelji bili zajedno, bilo je veoma ‘blago’ u Playboyevoj vili. Tulumi su se pretvorili u ‘black tie’ događaje, pretpostavljam na zahtjev moje majke”, ispričao je jednom prilikom za The New York Post.

Kad su se 1998. godine rastali, Hugh je njegovoj majci izgradio kuću odmah do Playboyeve vile, a Cooper i Marston živjeli su u te dvije kuće. “Kad je tata imao ‘zanimljivije’ tulume, onda bi zaštitari poslali dadilje i pazili da ja i brat ostanemo u kući”, kaže Cooper.

Cooper ima i polubrata i polusestru, 62-godišnjeg Davida i 64-godišnju Christie Hefner koji su rođeni u Hughovom prvom braku s Millie Williams.

Cooper se Playboyu pridružio već s 21 godinom, no 2016. je nakratko napustio tvrtku. “Htio sam sudjelovati u izgradnji relevantne strategije brenda, strategije koja može dovesti Playboy mojoj generaciji. Međutim, postalo mi je jasno da to neće biti moguće zbog tadašnjeg vodstva Playboya pa sam otišao, iz protesta”, objasnio je. Tijekom njegove odsutnosti, magazin je prestao objavljivati gole fotke te je broj pretplatnika drastično pao.

Kad je Hugh 2016. odstupio, Cooper se vratio u tvrtku te preuzeo ulogu koju ima i danas. Njegov prvi cilj bio je vratiti golotinju, želio je da ono što je Hugh izgradio ostane autentično.

Na Instagramu redovito dijeli fotografije iz svog svakodnevnog, veoma neobičnog života. Često igra poker okružen zečicama, velik je fan Lakersa te ne propušta nijednu utakmicu, može se pohvaliti zavidnom kolekcijom automobila, redovito leti Playboyevim privatnim avionom, a često i putuje na egzotične destinacije i druži se sa zvijezdama.

Ipak, najviše vremena provodi sa svojom zaručnicom koju je zaprosio 2015. godine.

“Moje tumačenje seksa je mnogo drugačije od većine drugih ljudi. Pričate s nekim čija je mama bila u Playboyu. Zaista ne vidim ništa čudno u seksu, sve dok ga ljudi ne učine čudnim”, rekao je za Post.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...