(FOTO) Upoznajte najzgodnijeg milijardera na svijetu

oslobođenje.ba
Norvežanin Gustav Witzoe je treći najmlađi milijarder na svijetu, a žene kažu i najzgodniji.

Norvežanin Gustav Witzoe je treći najmlađi milijarder na svijetu, a žene kažu i najzgodniji. Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na 1,9 milijardi dolara, on je damama posebno interesantan zbog životnog stila.

Iako je od oca naslijedio polovinu akcija norveške kompanije Salmar, koja je jedna od najvećih kompanija za preradu ribe na svijetu, za mladog milijardera Gustava Witzoea se ne može reći da je tipičan bogataš, prenosi Super žena.

On ne sjedi skrštenih ruku, već je biznismen koji već godinama smisleno investira novac u nekretnine i tehnološke startap kompanije.

Isprva, Gustav nije mogao tek tako da prihvati odluku svog oca Gustava da ga naslijedi u poslu, i da bude na čelu Salmara. Kako pišu strani mediji, on je danima razgovarao sa svojom porodicom, svjestan časti ali i povjerenja koje su mu njegovi članovi udijeili.

Do sada se ova odluka pokazala dobrom, jer mladi milijarder napreduje i zajedno sa svojim timom razvija odlične biznis strategije. Plan mu je da dokaže svojoj porodici da ga novac i moć neće promijeniti.

Iako svoj posao krije od javnosti, ne želeći da se eksponira, Gustav na svom veoma popularnom Instagram profilu, gdje ga prate mahom žene, otkriva djeliće svog ekstravagantnog života.

On uživa u svemu što vole mladi. Obožava modu i tetoviranje, a uprkos ektravagantnom načinu života, ovaj mladić prisustvuje sastancima uprave Salmara, prenosi CdM.

 

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...