FOTO, VIDEO: SUPRUŽNICI SU U GODINU I POL ZAJEDNO IZGUBILI 178 KILOGRAMA ‘Sve smo uspjeli sami, bez stručne pomoći, evo kako…’

jutarnji.hr
Otkad su Lexi Reed (27) iz Indiane i njezin suprug Danny započeli svoju misiju mršavljenja početkom prošle godine, ona je izgubila 137 kilograma, dok je on smršavio 40. Oboje kažu kako su sretniji nego što su ikad bili i to ne samo zbog fizičke transformacije.

– Promijenili smo svoj um, navike, emocionalne okidače… time smo promijenili naše živote – kazala je Reeds za 9Honey.

 

Tvrdi kako ima više energije nego ikad, ali i puno manje briga na pameti: sada više ne mora brinuti da će slomiti komad namještaja ili da neće stati u nešto, da neće moći uživati u romantičnim šetnjama i da će je drugi osuđivati.

Također, kaže kako je sa suprugom razvila puno dublji odnos zbog zajedničkog ‘putovanja’ i postizanja zajedničkog cilja, iako su zajedno još od srednje škole.

– Ovaj čovjek je bio uz mene posljednjih deset godina i tretirao me jednako i sa 220 kg i sa 82 kg – napisala je na Instagramu gdje njezin račun ‘Fat Girl Fed Up‘ prati više od 459.000 korisnika.

– Nadahnjuje nas činjenica da smo u mogućnosti pomoći drugim ljudima da shvate da mogu promijeniti svoj život, pa i spasiti svoj život – kazala je Lexi Reed.

– Bilo mi je dosta neprestanog pričanja o mršavljenju i nepoduzimanja ničeg. Bilo mi je dosta da budem zatvorenik u vlastitom tijelu i da samo egzistiram, a ne živim.

 

Počeli su se hraniti zdravije (prestali su naručivati hranu i počeli kuhati jela kod kuće) i vježbati: – Počeli smo koristiti teretanu kao terapiju, umjesto hrane – kazala je Reed. I toga se i dalje drže i postižu izvanredne rezultate.

 

A što je još nevjerojatnije, uspjeli su to sami, bez stručne pomoći koju si nisu mogli priuštiti: – Kad nismo nalazili snagu u nama, pronašli smo je zbog naše buduće djece – kazala je Reed i dodala kako nije bilo lako, no kako je vrijedilo.

– Najbolji dar za Božić koji ću dobiti ove godine je zdravlje. I to što ću moći provesti još puno godina s mojim prekrasnim muškarcem – kazala je Reed.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...