FOTOGRAFIJA dečka iz Dalmacije koji na povodcu vodi mačku izazvala je različite reakcije na Facebooku.

“Vau, vau”, piše uz fotografiju koja je objavljena na popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca gdje je dobila nekoliko tisuća lajkova, ali i nekoliko stotina komentara.

Dok su se neki čudili prizoru, drugi su se čudili njima.

“U Zagrebu je to normalno za vidjeti, pa kućne mace ne možeš pustiti same, mogu se uplašiti i izgubiti, jer nisu navikle na vanjski život, i one trebaju zraka i šetnje… Ajme, kaj ste neobaviješteni ljudi, doduše, Split je mali grad, a držanje turista svakako je važnije od držanja maca”, jedan je od komentara.

“Jedino u RH je vama ovo čudno i smiješno, vani je ovo najnormalnija pojava. Pogotovo kad mačku platiš par sto eura, sigurno je nećeš puštati ko ove seoske mačke da landraju i pare se kako stignu…i čudom se čudimo kako nam je pun grad napuštenih mačića”, “ovo je smiješno svom primitivnom svijetu. Odavno u većim gradovima je ovo uobičajen prizor”, “ovo je normalno svugdje, samo ne kod nas”, još su neke od reakcija.

Naravno, nisu izostale i šale. “Oće li ugristi?”, “pa kad vode djecu na povodcu, što ne bi i mačku”, pisali su fanovi stranice ispod fotografije.

(index.hr)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.