NIje tajna da djeca tokom odrastanja najviše vole da vrijeme provode sa bakom i dekom, jer, ono što kod mame i tate nije dozvoljeno, kod njih jeste. Oni su ti kod kojih jedemo najukusnija jela, koji uvijek imaju neki slatkiš i na kraju, oni koji nas vode i dovode iz škole. Upravo jedna takva situacija, odnoslo, slika dede koji u školu vodi dvije unuke, oduševila je sve na društvenim mrežama.
 
Momak iz Aranđelovca, Aca Avramović, fotograf koji se godinama uspješno bori protiv cerebralne paralize, slučajno je uslikao fotografiju, koja po njegovim riječima, ima posebnu emocionalnu težinu. Naime, kako je naveo, fotografija koja je nastala u Aranđelovcu, a na kojoj se vidi kako deda na leđima nosi rančeve svojih unuka koje očigledno vodi ka školi, nastala je sasvim slučajno.

Foto:Aca Avramović, Facebook

– Ova fotografija je nastala danas, sasvim slučajno dok sam tražio inspiraciju za fotografiju u našem gradu, ona ima posebnu emocionalnu težinu. Mnogo sam bio sretan što sam uspio da uhvatim ovaj momenat – napisao je on ispod fotografije koja je na društvenim mrežama raznježila veliki broj ljudi.

Novi.ba/Blic.rs

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.