Bivši engleski nogometaš David Beckham (44) uživa status ikone i nekoliko godina nakon završetka karijere.

U svijetu je i dalje seks-simbol i oduševljava svojim modnim ukusom. Veliku popularnost uživao je i krajem devedesetih, a magazin FourFourTwo posvetio mu je jedan tekst.

Oni su mu 1998. photoshopom postarili lice. Pokušali su na taj način predvidjeti kako će izgledati 2020. godine. Pa, eto, 2020. je došla, a FourFourTwo debelo je promašio…

How Four Four Two magazine predicted David Beckham would look in 2020 compared to how he looks today. Must be a slippery slope from here. pic.twitter.com/d7Xn2LDaOS

— Football Tweet (@Football__Tweet) 21 April 2019

Beckham se nakon karijere posvetio ambasadorskim dužnostima, daleko je od nogometnih aktivnosti. Već godinama pomaže Unicefu, sudjeluje u borbi protiv malarije. Od 1999. u skladom je braku s Victorijom Beckham (bivšom Adams) s kojom ima četvero djece.

Iako u petom desetljeću života, i dalje izgleda poprilično mladoliko. Sebe je bez ustručavanja znao opisati kao metroseksualca. Često je znao ići na kozmetičke tretmane i manikuru, a izgleda da mu se isplatilo.


Više saznajte na izvornom linku: Mato Galić – FourFourTwo pokušao predvidjeti kako će David Beckham izgledati 2020. pa potpuno promašio / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: