Novootvoreni muško-ženski frizerski salon “Ajša” nalazi se u Cazinu i nudi profesionalne usluge za njegu i očuvanje Vaše kose.

Ukoliko ste u Cazinu, a poželjeli ste promjenu na kosi ili je želite održati zdravom i njegovanom, frizerski salon “Ajša” čija je vlasnica mlada djevojka, sa završenom školom u struci, pružit će Vam sve potrebne usluge.

U Ćoralićima kod restorana “Halka” možete pronaći ovaj frizerski salon u kojem radi obučeno, mlado i ljubazno osoblje. Kako na mladima svijet ostaje, treba im pružiti priliku da ostanu u svojoj državi i doprinose svojoj zajednici, a ovo mjesto je pravi dokaz toga.

Usluge koje nudimo:

– šišanje i razne frizure za muškarce
– šišanje, feniranje, pranje kose, peglanje, pramenovi i frizure za žene

Ako ne znate u čije ruke prepustiti svoju kosu, želite da je zdrava i njegovana, potrebna Vam je frizura za neku priliku ili jednostavno želite neku promjenu, posjetite frizerski salon “Ajša” u Ćoralićima u Cazinu, kod restorana “Halka” i uvjerite se u kvalitet usluga.

Radno vrijeme je od 8 do 17 sati!

Više informacija možete dobiti, ali i svoje termine zakazati već danas pozivom na broj: 062 487 018.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.