Serhio Kun Aguero je velika fudbalska zvijezda. Ove sezone je osvojio sa svojim klubom četiri trofeja na Ostrvu, ali je pored toga uspeo da pridobije i srce prebogate dvadesetjednogodišnje Tejlor Vard.

Zbog prelijepe kćerke bivšeg fudbalera Ešlija (karijeru započeo u Mančester sitiju, gde sada nastupa Aguero) ostavio je ženu i sina.

Poznato je da mu je tast Maradona i ne zna se kako će reagovati na činjenicu da je njegova ljubimica ostavljena. Doduše neće moći baš odmah da nešto uradi, jer je trenutno u zatvoru zbog kako se navodi duga od 5,7 miliona eura bivšoj djevojci Rosio Oliva.

Tejlor je devet godina mlađa od fudbalera, a kako stvari stoje od malih nogu je navikla na izobilje i luksuz koji su joj roditelji omogućili.

Foto: Instagram

Majka joj je televizijske zvijezda, a otac je bio profesionalni fudbaler, ali sada je biznismen. Ima još tri sestre. Odrasla  je u vili vrednoj 157 miliona eura koja ima 11 soba, bazen, privatni bioskop i ogromno dvorište.

Skupi pokloni, krpice i luksuzna putovanja dio su njene svakodnevice, pa je sigurno da neće imati problem da se uklopi u novac koji je njen novi izabranik jedan od najboljih napadača Evrope i Premijerlige Serhio Aguero već zaradio.

 

 

Izvor: Novi.ba / novi.ba