Naime, slika njenih stopala je izazvala razne komentare. Mnogi su rekli kako ona ima milione, a da su joj stopala u očajnom stanju. Njenim pratiocima se nisu svidjeli njeni prsti. Kada objavljujete nešto na društvene mreže, trebate paziti i na detalje. Ostali lako primijete nešto na slici i od toga naprave šalu.

Britney je svjetski poznata ličnost. Ima mnoštvo pratilaca i treba znati da neki detalji itekako mogu da privuku pažnju. Sada su to bili njeni prsti. Inače, nije prvi put da pjevačica svojim objavama izazove negativne komentare. U posljednje vrijeme su njene objave na društvenim mrežama takve, da se svi pitaju da li je sve uredu s njom.

Tako je objavila sliku, pa su pratioci primijetili da je fotošopirala, te su se uhvatili toga. Fanovi su se složili da njen izgled također zabrinjava i da ona ne izgleda najbolje. Njene objave to još potvrđuju. Njeni fanovi se nadaju da je to to prolazna faza i da će se ona oporaviti. Poznato je da je Britney prije imala psihičke probleme, pa se fanovi nadaju da će sada više da pripazi na sebe.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba