Gabrijela Crnjac, djevojka koja je u show “Život na vagi” ušla sa čak 183,7 kilograma, nastavila je sa dobrim navikama koje je stekla u showu.

Ona je u kratkom vremenu uspjela smršati 54,7 kilogama.

 

“Nisam mogla hodati ni 100 metara, a da se ne zadišem. Sve mi je bilo problem; običan odlazak u trgovinu za mene je bio naporan. Roditelji su mi govorili da moram nešto poduzeti jer to nije dobro za zdravlje, ali i cjelokupan moj život. Govorili su mi ‘Pa nećeš valjda cijeli život biti sama i ovisna o drugima!’. Kad bih došla na razgovor za neki posao, prvo bi me odmjerili od glave do pete i eliminirali prije nego bih bilo što rekla. Među poslodavcima su jako prisutne te predrasude o ljudima s viškom kilograma. Iako me to ljutilo, dijelom sam i razumjela takve reakcije, jer zbog debljine nisam mogla ni hodati ni stajati na nogama”, iskreno je za Story.hr na početku showa ispričala Gabrijela, a uskoro je postala miljenica publike.

OVO JE ONA DANAS:

Više saznajte na izvornom linku: – GABRIJELA IZ “ŽIVOTA NA VAGI” BILA JE MILJENICA PUBLIKE: Imala je 183 kilograma, Kad je vidite danas oči će vam stati, KAO MANEKENKA! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.