Međutim, njenom ocu Gagiju Đoganiju smeta što njegova bivša žena Anabela, poredi njihovu kćerku sa Anastasijom Ražnatović.

-Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom. Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pjesma, taj cjelokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom. Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće mjeriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina kćerka – istakao je Gagi.

On je takođe rekao da nije zadovoljan time što je Anabela u potpunosti preuzela odgovornost oko Lunine karijere na sebe, jer smatra da ima više iskustva u tom polju, piše svet.rs.

-Anabela je preuzela sve oko Lunine karijere, a mene je iz svega izuzela. Nemam veze s time, popričaću sa Lunom, pa ćemo da vidimo koga će izabrati da joj vodi posao. S obzirom na to da se ja bavim tim poslom veoma dugo, vodio sam i Anabelinu karijeru, vjerujem da će Luna biti više na mojoj strani. Ja sam kiler u svom poslu i mogu bolje da zaštitim Lunu i profesionalno i kao otac. Anabela se zaigrala u cijeloj priči – zaključio je on.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba