Ana Bekuta proslavlja svoj rođendan sa prijateljima, a pjevačica je blistala u roze toaleti. Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom došao na rođendan Ane Bekute.


Par nije želio da otkrije šta su poklonili slavljenici. Slavljenica je pred okupljenim novinarima rekla da je sebi poželjela da se nađemo na istom mjestu sljedeće decenije.

Pjevačica Viki Miljković došla je na proslavu u pratnji supruga koji je nosio cvijeće za slavljenicu. Viki je odlučila da Bekuti pokloni kozmetiku odnosno set šminke u nijansam koje Ana voli.Stevan Anđelković stigao je sam, a pevač je obećao da će zapjevatiDirektor Granda Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović.

Među gostima su i Sanja Kužet, Mlađan Dinkić, sin Lepe Brene Viktor Živojinović, majka Novaka Đokovića. Dijana.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.