Nezavisni kandidat za gradonačelnika Bihaća na ovogodišnjim lokalnim izborima, Emdžad Galijašević, nastavio je sa predizbornom kampanjom na području Bihaća.

Tako je sinoć posjetio mjesnu zajednicu Kralje-Vrkašić gdje je sa brojnim građanima razgovarao o životu i poteškoćama kao i o projektima koji bi ovim ljudima olakšao življenje u svom gradu.

Jedan od njih je i put Vrkašić – Kamenica. Sa građanima je posjetio i NK Sloga, jedan od simbola Bihaća.

Galijašević je ovom prilikom naglasio da svi koji žive na području Bihaća isto vrijede i da će nastaviti biti gradonačelnik svih, bez razlike.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.