Nezavisni kandidat za gradonačelnika Bihaća Emdžad Galijašević, u okviru predizborne kampanje, posjetio je danas mjesne zajednice Golubić i Pritoku.

Tom prilikom razgovarao je sa mještanima ovih mjesnih zajednica o tome šta bi se moglo u narednom periodu uradio za bolje stanje u ovim zajednicama.

Pored toga, kako je istakao Galijašević, bilo je govora i o svemu onome što je urađeno od 2012. do 2016. godine.

“Sretan sam što su se moji sugrađani odazvali u ovoj mjeri i hvala svima koji su odvojili svoje vrijeme i došli da porazgovaramo o aktuelnim problemima.
Nemam stranku iza sebe, ali imam građane koji su moja stranka”, poručio je Galijašević ovom prilikom.

Kako ističe, u ugodnoj atmosferi je razgovarao i sa mještanima Pritoke oproblemima i mogućim rješenjima istih.

Autor:Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.