Pomenuto udruženje Jelenu je uvredilo nazvavši je “sramotom Srbije”.

– Udruženje veterana “Garda Panteri” danas će zvanično zatražiti od etno sela Stanišić da se najavljeni koncert Jelene Karleuše zabrani. Jelena Karleuša je svojim javnim istupima vrijeđala Republiku Srpsku, rukovodstvo, srpske žrtve, a istovremeno podržavala Majke Srebrenice. Danas ćemo poslati dopis i policiji da se koncert zabrani, ne može neko gostovati u Republici Srpskoj, ko ne voli Republiku Srpsku – piše na zvaničnoj stranici Udruženje veterana Garda Panteri, prenosi espreso.rs.

UDRUŽENJE VETERANA “GARDA PANTERI”DANAS ĆE ZVANIČNO ZATRAZITI OD ETNO SELA STANIŠIĆ DA SE NAJAVLJENI KONCERT JELENE…

Gepostet von Удружење ветерана “Гарда Пантери” / Veterans Association “Garda Panteri” am Mittwoch, 24. Juli 2019

Pomenuto udruženje Jelenu je uvrijedilo nazvavši je “sramotom Srbije”, a pozvali su su sve ljude koji ih prate da ih podrže u namjeri da spriječe Jelenin koncert zakazan za 8. avgust u etno selu Stanišić.

Međutim, ubrzo je stigao Jelenin odgovor, očekivane sadržine, s obzirom na objave pomenutog udruženja.

– Kao velika slavna Srpkinja ovozemaljska i vanzemaljska, bez vjerskog obilježja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vrijeđa i Srbin na Srbina ne smije nikada više da ide! Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju! – napisala je Jelena, koja trenutno sa kćerkama i sestrom Duška Tošića boravi kod njega u Kini.Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba