Malo je takvih nogometnih umjetnika kao što je Blaž Slišković. Legendarni Baka za SN prokomentirao je dvije svoje fotografije o kojima se i danas priča. To su fotografije koje je objavio na Facebooku, onu s Đan Pijerom Gasperinijem (Gian Piero Gasperini), današnjim trenerom Atalante.

– Igrali smo skupa u Peskari, u to vrijeme bio je kapitan. Onda mi jedna stara prijateljica na to napiše post “Baka, svi su uz tebe uspješni”… Ja joj odgovorim: “Ja, nažalost, nisam”, ha-ha… Ali smo se sjetili da sam bio prvak bivše države u plivanju. Zaista jesam… Moramo se malo šaliti, rekao je Slišković, koji je trenutno trener honkoškog Kičea.

Kad se fotografirao s Pepom Gvardiolom (Guardiola), popularni Baka je napisao: “Meni je to sekunda, a njemu uspomena za cijeli život”.

– A znate li kako je on znao za mene? Manuel Estiarte, legendarni vaterpolist, igrao je vaterpolo za Peskaru, pa sam s njim veliki prijatelj. S njim je u Peskari tada igrao i Dubravko Šimenc. Gotovo dvije godine smo Estiarte i ja bili nerazdvojni. On je sada desetak godina savjetnik Pepa Gvardiole. Tako smo se Pep i ja upoznali, objašnjava Slišković.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Gasperini mi je bio saigrač u Peskari, Estiarte me upoznao sa Gvardiolom / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.