DEVASTANTE ili Razarajući Ante, Ante Razarač. To je nadimak koji je Anti Rebiću, senzaciji Milana, ali i Calcija općenito od početka 2020. dala Gazzetta dello Sport, najčitanija talijanska novina. 

Gazzetta pred sutrašnje gostovanje Milana kod Fiorentine u 25. kolu Serie A piše: “Hrvat koji se specijalizirao za odlučujuće golove i koji je od početka godine postigao pola Milanovih golova, pet u prvenstvu, te jedan u kupu, sutra kreće u osvetničku misiju.”

Podsjeća zašto: “Rebić je kao vrlo mlad, mjesec dana prije 20. rođendana, uz odštetu od 4,5 milijuna eura iz Splita došao u Fiorentinu. Doveden je uz velika očekivanja, ali u Firenci ih nije ispunio. Klub ga je stalno slao na posudbe; Leipzig, Veronu, Eintracht… i za to vrijeme su ga dva trenera Fiorentine prekrižila, Paulo Sousa i Vincenzo Montella, da bi ga na kraju otpisali i prodali u Frankfurt za samo dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić se sedam godina kasnije vraća u Firenzu kako bi igrao ne samo protiv Fiorentine, nego i protiv svoje prošlosti, protiv onih koji su ga toliko puta izdali. S obzirom na to u kakvoj je formi, mogla bi to biti osveta koja se pamti.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Gazzetta: Razarač Ante kreće u osvetu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.