Pjevačica Sara Jovanović čim je kročila na domaću scenu, pokazala je širokim narodnim masama da joj je ekscentričnost jača strana.

Tako je bilo i ovog puta kada se spremala za nastup.

Naime, pjevačica je obukla čudan kupaći koji niko nije mogao da ne prokomentariše. Sve to dodatno je začinila još čudnijim naočarima koje predstavljaju futuristički stil.

Zebra, šarenilo i upadljivost odlikovali su Sarin stajling za nastup, te nema sumnje da je izazvala lavinu komentara na popularnoj mreži Instagram.

 

 

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.