U JUVENTUSU otpisani Mario Mandžukić česta je meta transfer tračeva i kao najozbiljnija kombinacija spominje se Manchester United.

Poslije četiri godine Torina 33-godišnji hrvatski napadač mogao bi preseliti u Englesku, možda čak i prije otvaranja siječanjskog prijelaznog roka kako bi se što bolje prilagodio novoj sredini.

Dotad proživljava monotone i tmurne dane, piše Gazzetta dello Sport. Njegova svakodnevica je vrlo dosadna i jednosmjerna, svakodnevno radi na svom posebnom programu s jednim od trenera u Juventusu i to u skroz drugom terminu za razliku od prvotimaca Maurizija Sarrija.

Kad završi trening odmah odlazi kući gdje ga čeka djevojka Ivana, a nedavno ga je i pogodila smrt psa Lenija kojeg je imao desetak godina i za kojeg se jako vezao, pišu Talijani.

U Torinu ga se praktički ne može vidjeti. Prije se pojavljivao u restoranu Catullo, no i tamo je prestao ići, vjerojatno razočaran i potišten zbog ponašanja kluba. Kao i uvijek, Mandžukić na sve nedaće odgovara šutnjom i čeka da se situacija preokrene u njegovu korist.

Podsjetimo, Mandžukić je u travnju potpisao novi ugovor s Juventusom do 2021. i do lipnja ove godine njegov je status u Staroj dami bio nedodirljiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No odlaskom trenera Massimiliana Allegrija izgubio je mjesto u kadru Juventusa, posebno dolaskom novog trenera Sarrija koji preferira Argentinca Gonzala Higuaina. Higuain je vraćen u klub nakon jednogodišnjeg izbivanja i time je za Mandžukića sudbina u Juventusu bila zapečaćena.

U rujnu je, navodno, odbio odlazak u Katar.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr