Legendarni talijanski nogometaš Gennaro Gattuso otkrio je kako je skoro završio u argentinskom klubu Boca Juniors 2012. godine, no spriječila ga je – žena!

Gattuso je tad završavao svoj 12-godišnji period u Milanu i bio je slobodan igrač, no umjesto u Bocu otišao je u Švicarsku.

– Nije tajna da sam oduvijek volio Boca Juniors. Imao sam sreće da igram protiv njih u par navrata – započeo je Gattuso za argentinski Fox Sports pa nastavio:

– Bio sam blizu odlaska tamo 2012. godine, no žena je glavna u našoj kući i ona me nije pustila. Naša djeca su tad bila jako mala i to nije bila dobra situacija za odlazak u Argentinu.

Gattuso je naposljetku odigrao tek jednu sezonu u švicarskom Sionu pa se umirovio i prešao u trenere.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Gennaro Gattuso: Htio sam otići igrati u Argentinu, ali žena je rekla ne / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.