Georgina Rodriguez (25) je jedna od najzgodnijih žena na svijetu. Potvrdila je to još jednom u Madridu gdje je zasjala na dodjeli nagrada kozmetičke tvrtke. Poznati kozmetički brend organizirao je gala zabavu povodom svoje 30. godišnjice, a nagrađene su najtalentiranije Španjolke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Zaručnica Cristiana Ronalda nije bila među nominiranima, ali je uručila jednu od nagrade. A nakon zvjezdane večeri u Madridu samo se o njoj priča. Svi su gledali u njezinu zanosnu figuru. Georgina je nosila dugu, plavu, svjetlucavu haljinu s dubokim prorezom koju potpisuje Ali Karoui, a na nogama je nosila ‘it’ sandale koje je dizajnirao Gianvito Rossi. Mnoge je posjetila na Pilar Rubio, suprugu Sergija Ramosa koja je sličnu haljinu ali u kraćoj verziji nosila na premijeri dokumentarca svog supruga prije nekoliko dana.

Stunning Georgina Rodriguez wows at awards show after Ronaldo insisted sex with her was better than any of his goalshttps://t.co/w129EbuXCy

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) 20. rujna 2019.

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Na zabavu u Madrid je došla sama, a odmah po završetku privatnim je avionom odletjela kući u Torino. Tamo su je čekali Cristiano Ronaldo i njihova djeca

Portugalski nogometaš je početkom tjedna u velikom intervjuu u emisiji ‘Good Morning Britain’ voditelju Piersu Morganu otkrio da sanja o vjenčanju s Georginom, a bio je toliko otvoren pa je podijelio i detaljčić iz spavaće sobe. Naime, kada ga je Morgan upitao je li gol kojeg je zabio škaricama Juventusu u Ligi prvaka bolji do seksa, Ronaldo je odgovorio:

– Je li bolji od seksa? Ne, barem ne s mojom Georginom. To nikako.

– Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo vjenčani jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni – ispričao je Ronaldo.

JEDNOG DANA

Cristiano: ‘Georgina je ljubav mog života, vjenčat ćemo se’

VRUĆE PRIZNANJE

Ronaldo: Seks s Georginom je bolji od golova koje sam trpao

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘24 PITANJA’ S AMEROM GOJAKOM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.Izvor: Jelena Ćubel / 24sata.hr