Amar Gile Jašarpahić pobijedio je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine, a nakon toga ređao je hit za hitom i danas je jedan od najtraženijih mladih pjevača na ovim prostorima.

Djevojke su od početka njegove karijere ludovale za njim, mnoge su i bile njegove, ali on se prije dve godine oženio plavokosom Enom iz Kaknja, Amarovog rodnog mjesta.

Prije nego što su stupili u brak njihova veza je bila turbulenta, pa su domaći mediji prije tri godine pisali o navodnoj Giletovoj prevari zbog koje ga je Ena ostavila. Kako se pisalo, Amar Gile je je na američkoj turneji upoznao Bugarku na koju je otkinuo i zaboravio da je zauzet, prenosi “Pulsonline”.

Međutim, poslije izvjesnog vremena Ena i Amar su obnovili vezu, a već početkom 2016. godine postali roditelji dječaka Darisa. Ovaj par je ljubav krunisao brakom iste godine u avgustu, a od tada žive u stabilnoj i sretnoj zajednici. Kako izgleda pjevačeva atraktivna supruga možete vidjeti na fotografijama ispod:

DOŠLA DA SE TAKMIČI U ZVEZDE GRANDA PA ŽIRI O NJOJ SAZNAO OVO: Zar je MOGUĆE? (FOTO)

Više saznajte na izvornom linku: – GILETA SUPRUGA OSTAVILA ZBOG PREVARE, A ONDA SE UDALA ZA NJEGA: Ovo je atraktivna plavuša koju ne može ostaviti (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.