Amerikanka Jacqueline ‘Jax’ Kranitz tek je 19-godišnjakinja, a zapravo već bivša gimnastičarka, ali jednim usput snimljenim videom od 20 sekundi stvorila je viralni ‘Jax Kranitz challenge'…

Pogledajte video:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Rodom je iz Colorada, iz Denvera, a nekada je bila u gimnastičkoj ekipi Sveučilišta Iowa. Iz tog doba datira video na kojem lansira izazov:

– Novi flex izazov. Tagirajte prijatelje da vidimo tko još može ovo. Lezi potrbuške, ruke na leđa pa ustani, ali bez pomaganja rukama i skoka u čučanj nego ponovi isto što i ja.

Inače, mlada Jacqueline je upala i u neke kontroverzice jer se bez jakog razloga prestala baviti gimnastikom premda se na faks upisala baš preko sportske, gimnastičke stipendije.

Poslije sve izglađeno, a poznata je postala ne po konju s hvataljkama nego ‘flexanju’ na podu. Njen izazov je, nakon što ga je Bleacher Report objavio na svom Twitter profilu, vidjelo preko dva milijuna ljudi.

 

 

fallin for you

A post shared by jax (@jax.kranitz) on Oct 8, 2017 at 7:20pm PDT

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Gimnastičarka Jacqueline ‘Jax’ Kranitz i njen flex-challenge / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.