Miljana Kulić je poznata svima koji prate rijalitije, a posebno Zadrugu jer je već drugu sezonu Miljana redovna učesnica u ovome rijalitiju.

Miljana je poznata i po tome da je ostala u drugome stanju u rijalitiju Parovi te da je u prvoj sezoni Zadruge iznijela cijelu trudnoću i donijela na svijet dječaka Željka, ali sad je opet u situaciji da često govori kako misli da je opet trudna, mada joj malo ko to vjeruje.

Zbog te teme se u jednoj od emisija javio i njen ginekolog koji je rekao da je to krajnje neodgovorno od strane Miljane ako se pokaže da je stvarno trudna.

Ginekolog je otkrio da se kod Miljane tokom prve trudnoće javio miom i ona zna da mora da se riješi tog mioma i da je bilo planirano da se to napravi kada se oporavi malo od porođaja. Ginekolog je svjestan Da Miljana želi da ima još jedno dijete ali sa miomom kojeg ima, kako kaže ginekolog ona dovodi u opasnost i sebe i bebe, jer se može desiti da miom odbije plod i da se desi pobačaj

Međutim, ako i iznese trudnoću do kraja može se desiti da beba ima probleme sa glasnim žicama. što se često dešava u takvim slučajevima. Osim toga, Miljana kako kaže njen ginekolog ima velike probleme i sa lijevim jajnikom, i po njemu, za nju bi najbolje bilo da riješi prvo sve ginekološke probleme, pa da tek onda radi na novoj bebi.

Ovo je u nekoliko navrata potvrdila i Miljanina majka, koja joj je u Zadruzi u nekoliko navrata rekla da ne smije ostati trudna jer da i sama zna u kakav rizik dovodi i sebe i bebu zbog mioma i jajnika.

Providna čipka i se**i guza… Nova vrela Kajina fotka će vas prikovati uz ekran! (FOTO)

Pjevačica svoje pratioce na društvenim mrežama redovno počasti nekom seksi fotkom

Popularna pjevačica Kaja Ostojić još jednom je pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih dama sa naše javne scene.

Kaja je svojom fotografijom raspametila muški rod, kada je na fotografiji u prvi plan istakla savršeno oblikovanu zadnjicu u skroz providnoj, čipkastoj suknji ispod koje je imala usječene crne tange.

– Ne može biti više španski – napisala je pjevačica i dodala da joj nedostaje Ibica.

Pjevačicini pratioci oduševljeni su objavom i njenom savršenom zadnjicom, pa su se ispod fotografije nizali samo komplimenti na račun Kajinog izgleda.