– Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo koliki su honorari i da od toga ne može da se živi u Srbiji.. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije, njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može od modelinga. Odakle joj novac, kakve su to reklame, osim onog Slobinog spota za koji kaže da nije dobila novac… Znam šta si radila u Instanbulu pred Zadrugu 1 i sa kojim poznatim fudbalerom si se vidjela – rekao je gledalac u uživo u emisiji, dok je Ana, reagovala na vrlo nepristojan način, i “prevrnula očima”.

– Možeš da ispadneš kraljica kao Mina Vrbaški, pa da priznaš pred cijelom nacijom – dodao je gledalac.

– Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vrijeme da spavate! Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš – odgovorila je Koraćeva na drzak način, pa ju je Dušica upozorila da obrati pažnju na ponašanje.

– Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima tjelohranitelje kad je sve tako bajno i sjajno? – nastavio je gospodin.

U jednom trenutku je David pokušao da se umiješa, ali Dušica to nije dozvolila.

– Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj prije, ostao je. Moji prijatelji su pored mene – bijesna je bila Ana.

Kako je sve to izgledalo, i šta je sve gledalac pitao, pogledajte u narednom video-prilogu:

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba