Devedesetih kad su latinoameričke sapunice zauzele udarne termine na domaćoj televiziji jedna glumica se izdvojila zbog uloge djevojke koju je cijeli život pratila loša sudbina.

Erika Buenofil se proslavila ulogom Marisol – djevojke sa velikim ožiljkom na licu. Iako je imala veliki broj uloga u sapunicama, ova je bila ta koja ju je pozicionirala u sam vrh telenovela.

Erika je prije dva dana proslavila 55. rođendan i Instagram profil je bio prepun komentara da je vrijeme prošlo, ali da je glumica ostala ista.

Međutim, život Beunofil nije uvijek bio tako nasmijan i sretan kao danas. Osamdesetih godina patila je o teškog oblika depresija i zavinosti od al*ohola.

Uloga u seriji Marisol ju je vratila u glumačko sedlo i obezbijedila joj je mnogo bolji život nego što je imala prije nje.

Erika ima sina Nikolasa kojeg je dobila sa bišim meksičkim predsjednikom Ernestom Zediliomom.

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.