Gledatelji bijesni zbog Antonije Dore Pleško: To nije fer i tačka !

24sata.hr
Cura već imaju karijeru i žalosno je da je zasjenila prijateljicu. To nije fer i točka, glasi jedan od brojnih komentara ostavljenih ispod vijesti da je Antonija Dora Pleško dobila 'zlatni gumb' od Maje Šuput.

Mlada pjevačica nastupala je bez prijave, kako su rekli s Nove TV. Došla je kao pratnja prijateljici Loreni Bučan, koja je također prošla dalje u natjecanju.

Antoniju su voditelji Igor i Rene nagovorili na ode na pozornicu, a sve je napravljeno ‘u dosluhu’ s Antonijinom majkom. Matrica je krenula, Antonija Dora Pleško je izašla na pozornici i oduševila publiku i žiri, a najviše Maju Šuput koja joj dala direktni prolaz u polufinale.

.- Trebala se prijaviti kao svi ostali, to nije prema pravilima i nije pošteno prema ostalim natjecateljima. Još je zasjenila svoju prijateljicu – pisali su ljuti gledatelji.

foto: Nova TV

Antonija Dora je u ‘Supertalentu’ nastupala kada joj je bilo 11 godina i tada je ‘dogurala’ do polufinala. Iako je zauzela 4. mjesto, otvorila su joj se vrata Hollywooda.

NovaTV | Autor: NovaTVfoto: NovaTV

Dobila je ulogu u seriji ‘Rhythm Village’, nakon čega se vratila u Hrvatsku. Zatim se 2015. kao 16-godišnjakinja natjecala u talent showu ‘X Factor Adria’. U međuvremenu je, kad bi posjećivala Zagreb, odlazila Martini Tomčić na pjevačko usavršavanje.

Na društvenoj mreži, Antonija Dora Pleško, koja je pažnju privlačila i svojom transformacijom, se osvrnula na sve što joj se događalo prije spontanog nastupa na ‘X Factoru’.

foto: Privatni album

– Prije dvije godine me jedan show psihički uništio, prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije mogao zamisliti, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono što je samo medijski izloženo, a ne i priču iza toga svega – piše mlada pjevačica kojoj je vokalni trener iz Londona rekao da joj se ‘svašta može dogoditi u dva dana’. Upravo nakon dva dana, dogodio joj se nastup na ‘Supertalentu’.

X Factor Adria | Autor: X Factor Adriafoto: X Factor Adria

– Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniju Doru. Ovo sve što se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš, radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi – zaključila je mlada Splićanka te se zahvalila svojoj publici na podršci.

 

foto: Nova TV

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...