Meg Rajan (Ryan) danas slavi 58. rođendan. Američka glumica je najpoznatija po svojim ulogama u velikom broju popularnih romantičnih komedija, stoga je prozvana “kraljicom romantičnih komedija”, ali posljednjih godina sve više pažnje privlači pretjeranim estetskim korekcijama na svome licu.

Ubrizgava injekcije kolagena u usne, a svoju opsjednutost izgledom prebacila je i na tijelo pa je u jednom razdoblju počela naglo mršaviti. Zbog brojnih plastičnih operacija, među kojima se posebno ističu silikoni na obrazima, Meg je izgubila dobar dio svoje publike. Glumica na licu nema ni jednu jedinu boru, usne su joj toliko  napumpane da izgleda kao Džoker (Joker) kad se nasmije.

Glumica nikad nije priznala da je operacijama promijenila izgled, no jednom je prilikom o tome progovorila glumica Džejn Livz (Jane Leeves).

– Svi znamo ko je, a ko nije. Nije mi cilj podvrgnuti se nekoj operaciji koja će me učiniti nesposobnom. Plastične operacije uništile su karijeru Meg Rajan – zaključila je Livz.

Meg je svojevremeno studirala novinarstvo, a kako bi otplatila časove nastave, počela se baviti glumom. Uz pomoć svoje majke, dobila je ulogu kćerke poznate Kendis  Bergen (Candice) u slavnoj TV sapunici “Rich and Famous”.

Njenu karijeru obilježili su filmovi “Romansa u Sijetlu”, “Kad muškarac voli ženu”, “Kad je Hari sreo Sali” i drugi. Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.