Pjevačica i model Kejti Prajs uslikana je na Tajlandu u zagrljaju svog dečka Krisa Bojsona, i to u toplesu.

Kejti je u jednom trenutku zajahala Krisa, a većinu vremena je provela u toplesu.

Uživaju u Budvi: Evo koju erotsku knjigu je Prijovićka čitala pred Filipom (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, kao i mnogi poznati, su došli na Crnogorsko primorje kako bi napunili baterije. Ekipa portala Telegraf.rs je “uhvatila” poznati bračni par ispred jednog hotela u Budvi.

Aleksandra i Filip bili su raspoloženi, a dok su izlazili iz ugostiteljskog objekta u kojem borave držali su se za ruke.

Nešto kasnije, sJeli su za sto, Aleksandra je uzela da čita knjigu, dok je Filip zapalio cigaretu.

Ono što je interesantno jeste da Prijovićeva čitala bestseler spisateljice Silvije Dej, erotsku novelu “Obnažena pred tobom”. Osim toga, na stolu je bila i knjiga “Kum” italijanskog pisca Marija Puza.

Trudnica dobila rukavice: Hvala Suba, beba će se zvati Danijel

NAJBOLJI Subašić je odlučio rukavice u kojima se zagrijavao za finale darovati obitelji iz Švedske, a druge idu u Pulu. Napravljene su posebno za njega i ne mogu se nigdje drugdje nabaviti s natpisom “Suba”

Dirnula ga je silna potpora koju su “vatreni” dobivali iz Hrvatske, pa je jednog od navijača odlučio i nagraditi. Zapravo dvoje, jer kad je počeo birati pobjednika, nije nikako mogao odlučiti.

– Ovo je nemoguće izabrati! Svi su zaslužili rukavice, a ne samo jedan. Najmanje što mogu učiniti je darovati još jedne – rekao je Suba.
Nakon poduljeg razmišljanja, odlučio je obradovati trudnicu iz Švedske sa sinčićem u naručju. Drugi favorit bila mu je djevojčica u golmanskom skoku u moru. Mlada majka zove se Bojana Maršić, rođena je u Švedskoj te živi u Stockholmu sa suprugom Dragom i malim Emilijanom.

– Od srca vam hvala, i redakciji i Subašiću. Ime za sina se sad zna. Zvat će se Danijel – rekao je oduševljeno Drago, koji je snimio fotografiju.

On se u Švedsku iz Županje doselio 1998. s roditeljima, kad je imao 10 godina. Tamo je upoznao i suprugu.

– Emilijan će u listopadu navršiti dvije godine, a drugi sin treba se roditi početkom rujna.

– Naši sinovi će biti iznimno ponosni na ovaj dar i još više će nam svima uljepšati uspomene na fantastično ljeto 2018. – rekao je presretni Drago.

Druga dobitnica nagrade ima 15 godina, iz Pule je i zove se Magdalena Pavlić. Fotografiju je snimio njezin otac na Kamenjaku.

– Nogometno ludilo nas je inspiriralo i odlučili smo skakati u more na razne načine oponašajući izbornika Dalića i njegovu smirenost, Domagoja Vidu i njegovu frizuru, Dejana Lovrena, koji plačući rukama oblikuje srce, Marija Mandžukića i njegovo specifično proslavljanje golova, Luku Modrića kako puca na gol, a posebnu pozornost posvetili smo Subašićevim spektakularnim obranama. Za potpuni dojam željeli smo se slikati odjeveni u Subašićev dres, ali ga nigdje nismo mogli naći i kupiti – ispričala nam je Magdalena.

S obzirom na to da je Suba pobjednikom proglasio Emilijana i mamu, u Švedsku idu rukavice u kojima se zagrijavao prije finalne utakmice s Francuzima.

Magdalena i njezina obitelj dobit će nove, originalne, personalizirane rukavice napravljene posebno za našeg “ministra obrane”. Na sebi imaju natpis “Suba” i takve se nigdje ne mogu nabaviti.

Dvije Dalmatinke imaju opasne planove za Rebića i Mandžu: “Nek svi na svitu znate…”

OD SVJETSKOG prvenstva u Rusiji Ante Rebić postao je miljenik Hrvatica i vjerojatno najpoželjniji neženja u državi.

Na dočeku Vatrenih Zagreb je bio pun plakata s natpisom: “Rebiću, oženi me!”, a čini se da su i Dalmatinke odlučile baciti udicu. I to na nešto samouvjereniji način.

“Nek svi na svitu znate, ženit će me Rebić Ante”, napisale su na plahti samouvjereno dvije Dalmatinke i dodale: “Ima i za Mandžu jedna!”

Fotografija se pojavila na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i prikupila više od dvije i pol tisuće lajkova, a njima se ostaje samo nadati da su njihove poruke došle i do Rebića i Mandže.

Čuva je kao školjka biser: Ovo je djevojka Andreja Kramarića (FOTO)

Nakon spektakularnog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu u Zagrebu, Vatreni su se zaputili na večeru s ljepšim polovicama u jedan restoran

Jedan od junaka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Andrej Kramarić, poznat je po tome što o svom privatnom životu ne voli puno pričati. Jeidno što je svima bilo poznato jest da je šest godina bio u vezi sa Zagrepčankom Marinom Pavić s kojom je prekinuo još 2016. Nakon toga, samo je kratko u listopadu prošle godine otkrio da se u njegovom ljubavnom životu nešto promijenilo izjavivši da se nešto mućka.

”Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome”, zaključio je tada zagonetno i jedino potvrdio da je riječ o Hrvatici.

A kad su Vatreni u ponedjeljak poslije spektakularnog dočeka na zagrebačkom glavnom trgu pristizali u restoran gdje su se okupili s ljepšim polovicama, fotografi su ga snimili u automobilu s lijepom brinetom za koju su mnogi pretpostavili da je riječ upravo o njegovoj novoj djevojci koju je sve dosad skrivao.