PITANJE je dana kada će Dani Olmo napustiti Dinamo. Mladi Španjolac izjavio je više puta u proteklih mjesec dana da je spreman za iskorak i novi izazov u karijeri.

Prvi kandidat za njegovo dovođenje je Barcelona. Trener katalonskog velikana Ernesto Valverde kazao je o mladom Španjolcu da je veliki igrač, ali nije htio komentirati ništa vezano uz transfer. 

Dani Olmo, koji je 2014. prešao iz podmlatka Barcelone u Dinamo, u četvrtak je rekao u intervjuu za katalonske novine L'Esportiu kako je zagrebački klub primio ponudu za njega te da bi možda bilo najbolje da ode sada u siječnju. Dodao je da ne zna želi li ga Barcelona sada ili na ljeto.

Međutim, uz Barcu, Olma žele i dva engleska velikana – Chelsea i Manchester United. Katalonci su uvjereni da Olmo može odmah uskočiti u prvu momčad, dok Dinamo svoju šansu vidi upravo u Englezima. Naime, njihovim interesom cijena za sjajnog ofenzivca može se samo povećavati. 

Chelsea želi i najtalentiranijeg dinamovca svojeg godišta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše portal Goal, Chelsea i United već dugo vremena prate Olma, njihovi europski skauti gledali su ga nebrojeno puta u protekle dvije godine. 

Olmo nije jedini dinamovac za kojeg je zainteresiran Chelsea. Isti izvor dodaje da je Antonio Marin također na meti londonskog kluba. Riječ je o najtalentiranijem igraču svojeg godišta u Dinamu koji će u siječnju napuniti 19 godina. Ljetos je s Dinamom potpisao novi, trogodišnji ugovor, a na meti europskih velikana nalazi se već neko vrijeme.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Goal: Olma uz Barcelonu žele i dva engleska velikana / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.